torstai 13. kesäkuuta 2013

SATAMA

Olen ollut ehkä turhan kiireinen tai laiska postailemaan Helsingissä, kun kaikki asukuvat on otettu kotikaupungissani. 
Mulla ei kyllä ole Helsingissä myöskään kuvaajaa yhtä usein käytössä kuin kotona, joten ehkä sekin selittää hiljaiseloa. 
Tällä hetkellä mun elämääni kuuluu reipasta työntekoa ja yksinelon opettelua. Ihmeellisiin ongelmiin sitä ihminen onnistuu itsensä saamaan. Eilen illalla, kun yritin tehdä tätä postausta, mun puhelimeni sekosi eikä suostunut enää toimimaan ollenkaan. Näin ollen mulla ei myöskään ollut nettiä, sillä jaan puhelimeni netin koneelle. Tajusin, että tässä kämpässä ei ole ainuttakaan toimivaa herätyskelloa ja mun pitäisi nousta viideltä aamulla töihin. Soitin muutaman paniikkipuhelun lankapuhelimella isälleni ja loppupeleissä laatikosta löytyi vanha kivikautinen Nokia, jolla sain itseni aamulla hereille. 
Tänään sitten marssin Applen liikkeeseen ja sain puhelimeni herätettyä henkiin vaikka muutamia appseja olikin kadonnut.. 
Jälkiviisaana voin sanoa, että kannattaa varmuuskopioda sitä puhelinta aina välillä :)




Shirt - Mohito
Shorts - Gina Tricot
Shoes - Nelly.com
Purse - Cubus

1 kommentti:

  1. Voit laittaa iPhonen kätevästi varmuuskopioimaan tärkeimmät tiedot iCloud-pilvipalveluun automaattisesti. Tai ehkä vielä parempi vaihtoehto on käyttää tietokoneellasi iTunesia, jolloin iPhonen täysi varmuuskopio menee sinne langattomasti tai piuhalla. Varmuuskopioita pitäisi aina muistaa tehdä ja parhaiten se onnistuu, kun se tapahtuu automaattisesti.

    En tiedä tarkemmin sinun puhelimenkäyttötavoistasi, mutta monella iPhonen sekoaminen on selittynyt sillä, ettei puhelinta koskaan sammuteta. Turhien sovellusten sulkeminen pois taustalta pyörimästä sekä puhelimen sulkeminen hetkeksi parantaa toimivuutta ja käyttöikää laitteen merkistä riippumatta.

    VastaaPoista