sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

SPANISH STEPSKun etsin hotellia Rooman matkalle, se tuntui paljon vaikeammalta kuin monen muun matkan kanssa. 
Huomasin nopeasti, että ikivanhassa Roomassa täytyy olla myös ikivanhat hotellit. Kalliita ja hieman aikansa eläneitä. 
Mulle tärkeimmät kriteerit olivat hyvä sijainti, hinta ja tietenkin aamupala! Löysin booking.comista Canova Tadolini -nimisen hotellin, joka sijaitsi aivan Espanjalaisten portaiden tuntumassa. Kuvien perusteella pelkäsin, että meidän huoneessa tulee olemaan aika villit värikkäät tapetit jostain renessanssin ajoilta, mutta onneksi meillä sisutus oli ihan vain sitä hillittyä tummanpunaista :D Henkilökunta oli todella avuliasta ja mä tykkäsin meidän neljän hengen huoneesta, jossa toinen parisängyistä oli leveällä parvella. Ja aamupalat kannettiin suoraan huoneeseen! Olin ilmeisesti oikeassa ikivanhasta, kun meitä respassa palvellut mies kertoi, että rakennuksessa on asunut taiteilija ja portaat ovat alkuperäiset 1600-luvulla rakennetut.

Kuvassa näkyvät portaat ovat tosiaan ne Espanjalaiset portaat, enkä osaa kertoa millä kivikaudella ne on rakennettu.

We stayed in Canova Tadolini -hotel near by the Spanish steps. When searching for the hotel, I figured that ancient Rome must have also ancient hotels and i was right about that. We found out that the stairs in our hotel were built in the 17th century. I really liked our hotel, the staff was nice and the breakfast was served in the rooms! 

These pictures are from the Spanish steps, which must be as old as our hotel! 

Shirt - Gina Tricot
Necklace - Tally Weijl
Sunnies - Ray-Ban
Bag - Michael Kors
Jeans - BikBok
Shoes - Zara

1 kommentti:

  1. Voi herranjumala tää sun blogi on ihana! Tosi kivoja asuja ja kuvia ja oot niin nättikin vielä:) Jään ehottomasti seuraamaan:)

    VastaaPoista