keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

SOUTH BEACH 24H FASHIONSHOW

Olen kai vieläkin hieman jet lagissa kun nämä ensimmäiset arkipäivät ovat tuntuneet niin ylivoimaisilta. Valvon normaalisti kahteentoista ja ylikin, nyt olen joka ilta ollut ysin jälkeen jo ihan valmis nukkumaan! 

Osuimme kerrankin oikeaan aikaan oikeaan paikkaan, sillä kävellessämme Ocean Driveä pitkin South Beachilla, huomasimme sattumalta, että kadulla oli käynnissä muotinäytös!
En saanut selville tarkempia tietoja muutakuin, että tämä muotinäytös kesti 24h putkeen ja mallit juoksivat siis lavalla yötä myöten. Pujottelimme itsemme eturiviin juusi sopivasti, kun näytöksen juontaja Louise Roe asteli lavalle! Oli siinä ihmettelemistä kun nainen, jota on tuijotellut Plain Janea MTV:ltä katsellessa seisoikin yhtäkkiä kahden metrin päässä lavalla. Ja ihan yhtä kaunis oli livenä kuin telkkarissakin :)

The other day i felt like at once we were at the right place on the right time. Me and my friend were walking down the Ocean Drive on South Beach when we noticed there was a big set up of stages and music playing loud main stream. When coming closer we realized there was an 24 hour fashion show going on! We didn't get who's show it was, but we packed ourselves into the front row and just then the host of the show, Louise Roe got on the stage! I was quite surprised while steering at the beautiful woman i usually only see while watching Plain Jane from MTV. She totally was as pretty as she is on tv!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti