torstai 7. helmikuuta 2013

ME AND MY DIRTY TOMMY

Ajattelin esitellä teille hyvän ystäväni, jonka kanssa vietän paljon aikaa lähes kaikki viikot maanantaista lauantaihin! Hänen nimensä on Tommy, pieni ja tukevahko kaveri, joka tykää pukeutua yltä päältä vaaleanpunaiseen. Tommy on aika likainen tyyppi, pesussa ei ole tullut käytyä varmaan koko elämänsä aikana, mutta silti oikein kätevä reissukaveri joka syö sisäänsä kaiken mitä mä viikolla tarvitsen! Tänäänkin suuntaamme heti koulusta treeneihin yhtä matkaa ;)

I wanna introduce to you my good friend, with whom i spend almost every day of the week!

His name is Tommy, a little chubby pal who likes to dress in pink all over. Tommy is a bit dirty guy, haven't showered much during his short life, but yet he's very useful friend and he gathers up everything i need on my weekly schedule! Today we head straight from school to the rehearsals together ;)


Bag - Tommy Hilfiger
Ballet leotard - Wear Moi
Pointe shoes - Grishko

4 kommenttia:

  1. Tommyn voi kyllä huoletta heittää pesukoneeseen. Olen omani pessyt muutaman kerran muistaakseni 40 asteessa ja ihan hyvässä kunnossa on pysynyt. Vaikka minulla on se isoin versio, koeteltiin sen rajoja taas tänään, kun oli kolmen eri lajin tavarat mukana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarkoitus olisi laittaa pesuun nyt viikonloppuna, kun vihdoin tulee hetki, jolloin en sitä tarvitse :D Mulla mahtuu just baletti ja showkamat, enempää ei onneksi kerralla tartte raahata :)

      Poista