maanantai 24. joulukuuta 2012

CHRISTMAS SNAPSHOTS


Hyvää Joulua! Täällä eräs pörrötukkainen mörkö istuu edelleen yöhousuissa. Odottelen vielä sitä joulun alkamista, missähän se viipyy? Aamu ei alkanut ihan niin hohdokkaasti, sillä suuhuni oli puhjennut yöllä kolme kipeää aftaa, miten ihana joululahja! Syöminen oli aika kivuliasta ja mietin elänkö jollain kinkkupirtelöllä tämän päivän. Pikkuhiljaa onneksi kipu alkaa helpottaa ja sain jo joulupuuronkin syötyä, ehkä mä selviän ja saan niitä herkkuja tänäkin jouluna :) Muuten on kyllä ihan mukavaa kun saa olla vaan ja rentoutua. 
Parhaat ystäväni tulivat eilen käymään ja mikäs sen hauskempaa kuin pieni juorutuokio pipareiden koristelun ohella, olikin jo ikävä noita höpöttelijöitä. Lumiukko on nyt katseltu ja joulurauha julistettu, eli meidän perheen perinteinen telkkarinpalvonta on suoritettu. Olin aika järkyttynyt siitä, että joulupukin kuumassa linjassa oli uusi pukki. Paljon huonompi kuin edellinen..  
Jospa mä kampaisin naamani ja vaihtaisin yöhousut hieman jouluisimpiin asusteisiin, sitten voikin alkaa odotella illalla saapuvaa vierasta. Ei joulupukkia tällä kertaa, vaan poikaystävää :)

Syökää hyvin ja viettäkää aikaa läheistenne kanssa, siinähän ne joulun parhaat jutut on, lahjojen lisäksi ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti