tiistai 14. elokuuta 2012

KULTAA HENNESILTÄEi löytynyt eilen keltaista paitaa mutta kultaisia koruja kylläkin. Kävin siis H&M:llä eilen kääntymässä ja mukaani tarttui koruja enemmän kuin arvasinkaan! Mulla on ilmeisesti kultainen vaihe menossa. Aikaisemmin tykkäsin käyttää vain hopeisia koruja, mutta nyt kultainen toimii myös! Löysin myös hauskan ponnarin, jossa on kultainen rengas päällä. Helppo tapa tehdä ponnarikampauksesta vähän juhlavampi! Sattui valitettavasti just saranapuoli kuvaan, mutta anyways..  tykkään :)

Istuin aamulla bussissa tunnin kun lähdin kotiin mun poikaystävältä, jolla alkoi jo koulu! Nyt sitten nähdään taas entistä harvemmin eikä mieltä lämmitä sekään, että seuraavat kolme viikonloppua kummatkin juoksee omissa menoissaan. Poikaystäväni reppu oli unohtunut meille, joten ennen kun palautin repun sujautin mukaan sydämmen muotoisen geisha-suklaarasian :P Aika lällyä, mutta suklaahan on aina hyvää ja lieventää varmasti ketutusta aikaisista aamuherätyksistä, heh.

Kävin myöhemmin ystäväni kanssa leikkipuistossa, mun pientä kummipoikaa leikittämässä. Mahtava lämmin ilma ja auringon paiste, kelpas kävellä satamassa ja nauttia kelistä, mahtaa ärsyttää kouluun menijöitä.. (ei sillä, kyllä muakin ärsyttää parin viikon päästä).

Kohta ois vielä tarkotus heittää kirpparille vanhoja vaatteita ja niitä taas kummasti riittää, vaikka kesän alussa viimeeksi vein, hupsista. 
Illalla mä saan vaihtaa kameran edestä kameran taakse, sillä lupauduin kuvaamaan erästä kaveriani. Katsotaan mitä siitä tulee, kyllä mä kuvata osaan mutten todellakaan ole mikään pro. Tänään koruja kuvatessa tajusin vasta puolessa välissä, että muistikortti puuttuu.
Jospa illalla onnistuis paremmin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti