sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

VAAHTOKARKKEJA

Muutama viikko sitten Imatran Big Band viikolla tein ihanan löydön. Kaikkien krääsä kojujen keskellä nökötti pieni vaaleanpunainen koju, joka oli täynnä karkkeja! Tai oikeastaan karkin näköisiä koruja :D 
Elvari-korut ovat yhden naisen käsialaa, kaikki käsintehtyjä ja syötävän hyvän näköisiä! Vaikean valinnan jälkeen päädyin sitten vaahtokarkkikorviksiin, jotka ovat aivan oikean vaahtokarkin näköiset! Elvarilla on myös kotisivut ja nettikauppa, joten lisää herkkuja voit ihastella täältä!
Toppi - Cubus

Musta tuntuu, että mun täytyy ehdottomasti kerätä kokoelma näistä karkkikoruista! Ja varsinkin lahjaks nuo korut on hauska idea. Jos kukaan on menossa Kotkaan Meripäiville 26.7-29.7, näitä koruja on myynnissä siellä! Luultavasti tuntomerkkinä tämä samainen pinkki koju!

2 kommenttia:

  1. Oot kyllä upea ! Todella kaunis :) ja en pistäisi pahakseni saada tuollaiset korvikset! :-D tai tuon ihanan mintunvärisen paidan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :)Juu noi on kyl ihanat, kurkkaa ihmeessä elvarin verkkokauppaan, siellä on vaikka mitä herkkuja! Viimeeksi kun katsoin niin paidat on nyt alessa! :D Ja jos muuten tykkäät blogista, liity toki lukijaks ;)

      Poista