maanantai 16. heinäkuuta 2012

Tylsä, tylsempi, sadepäivä

Tiedän, että on niitä ihmisiä, jotka rakastaa sadetta ja ah se on niin ihanan virkistävää, mutta mä en valitettavasti ole sellainen. En ainakaan tänä kesänä! Suunnitelmissa olis karata pääkaupunkiseudulle pariks päiväks ihan vaan pikkusen parempien kelien toivossa, sekä tapaamaan muutamaa ystävää.Takki Supre, peplumpaita, kellokoru ja farkut jälleen Cubus, kengät H&M

Pidetään sormet ja varpaat ristissä, että Helsingissä sää olis vähän otollisempi, jos vaikka eksyisin hietsuun!
Täällä sade hellitti just kuvauksen ajaks, ja eikös se nyt taas alkanut kun mun ois aika lähtee töihin.. Aina ei voi voittaa.

2 kommenttia:

 1. Toi takki on ihana! Farkkutakit on yleensä sellasia jäykkiä kökkelöitä, mut toi näyttää tosi rennolta ja silti naiselliselta.
  Ostin ite Venetsiasta lyhythihasen farkkupaidan (vaikka mulla onkin niitä jo miljoona..), mut haluisin itekin löytää vähän tommosen erikoisemman farkkutakin.

  Toi sun asukokonaisuus on muutenkin tosi onnistunut. Kaikki värit sopii hyvin yhteen, ja tykkään varsinkin noista sinisistä ballerinoista. Toi tummansininen väri ja pieni kiilto tuo tohon muuten aika rentoon asuun vähän juhlallisuutta, samoin kun ton paidan laineileva helma. Oot onnistunut saamaan tosta asusta rennon, mut silti siistin. Tykkään tosi paljon!

  Valitettavasti sun toive hyvästä säästä täällä pk seudulla ei varmaan käy toteen. Tänään ja eilen on ainakin ollu ihan pilvistä ja sadellu pitkin päivää.. Mut kiva kuitenkin nähdä sua huomenna, satoi tai paistoi! <3

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Joo itsekin tykkään kun tuo on tollanen pehmeä ja kevyt, ihan kuin paita. Oon katellut farkkutakkeja tässä pitkään ja miettiny et olisko kiva vai eikö ja tuo kun osu kohdalle niin ei tarvinnut enää miettiä :)

  Yritän pysyä toiveikkaana vielä sään suhteen, eilen vielä foreca lupasi mulle poutasäätä Helsinkiin, mutta tänään se sitten oli ihan erimieltä. Kuitenkin vähemmän siel sataa, täällä nimittäin tulvii kohta :D

  VastaaPoista