lauantai 28. heinäkuuta 2012

TEAPARTY DRESS

Tänään meillä oli juhlat tiedossa ja tavattiin vähän kauempiakin sukulaisia pitkästä aikaa, tai osaa oikeastaan ensimmäistä kertaa. Juhliin puin ylleni mekon, joka on roikkunut kaapissa käyttämättömänä, kun jostain syystä sille ei ole löytynyt sitä oikeaa tilaisuutta. Nyt sitten tilaisuus tuli tälle ensitapaamiselle sekä mekkoni ensimmäiselle käyttökerralle :)
Tämän mekon sain 18 vuotis synttärilahjaksi ystävältäni Australiasta, ja rakastuin heti ensi silmäyksellä :) Olen monesti tanssahdellut kotona mekko päällä, mutta juhliin asti se ei ole vielä kulkeutunut. Mun mielestä tää mekko on ihan kuin Liisa Ihmemaassa- leffasta, ja siksi kuuluukin juuri kesäpäivien teekutsuille ennemmin kuin baariin tai kosteille synttärijuhlille. Nyt sitten kauan odotettu tilaisuus saapui ja pääsin pukemaan tämän ihanuuden ylleni! 

Mekko - Finders Keepers, Kengät - Nelly, mustelmaiset sääret - tankotanssi


Oli jännittävää tavata ihmisiä, joita ei oikeastaan tunne, mutta jotka kuitenkin ovat niin tutun tuntuisia. Monia yhtäläisyyksiäkin löytyi, kuten esimerkiksi musikaalisuus, joka kulkee hyvin vahvana meidän suvussa. 
Tästä lähtien on kai sitten järjestettävä enemmän teekutsuja ;) Ja mitä mekkoon tulee, en aio enää hylätä sitä kaappiini, toivottavasti käyttöä löytyy siis vielä useaan otteeseen! Näistä kuvista en jaksanut jalkojen mustelmia piilotella, ehkä ne sointuu tohon mun asuun :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti