lauantai 21. heinäkuuta 2012

RIPSET

Kävin eilen ottamassa elämäni ensimmäiset ripsen pidennykset. Ajattelin helpottaa arkea, kun meikkaamisessa pääsee vähän helpommalla ja muutenkin kokeilun haluisena täytyi testata :)
Lopputulos oli hyvin siisti, yllätyin hieman, että mulla on noin paljon ripsiä, peilistä katsoi takaisin ihan eri tyttö! Mutta nätit ne on! En vielä tiedä tuleeko tästä pidempiaikasempi tapa, jotenkin mietin näyttääkö nää liian huomiota herättäviltä vaaleakasvoisen ja blondin tytön silmissä? Mutta katsellaan nyt kesän loppuun, on musta nää kuitenkin tosi kivat :) Pitää vaan vähän totutella peilikuvaan :D 
Mukavaa näyttää välillä enemmän laitetulta ja vähemmällä tekemisellä! 
Kävin laittamassa ripseni Elina Studiolla Lappeenrannassa ja suosittelen lämpimästi! Moni tuttuni on käynyt samassa paikassa ja lopputulos on aina ollut hyvä ja tekijä on ammattitaitoinen. Hintakin ripsien laitolla on vain 60e (huolto 40e) joka on edullista verrattuna esimerkiksi kauneushoitoloiden ja kampaamoiden hintoihin.

Sellaiset räpsyripset :)

Tänään lähdettiin sitten tuulettumaan terassille perjantai-illan kunniaksi. Tosin mä nökötän jo kotona, koska huomenna on aikainen herätys! Ihanaa oli kuitenkin nähdä ystäviä, jotenkin tulee aina astetta onnellisempi olo, kun on sellaisia aarteita olemassa. Ei oo mitään ihanampaa kuin tietää, että mulla on läheisiä ihmisiä joille voi kertoa kaiken, sanoa asiat suoraan ja olla avoin. 

Takki, paita ja housut Cubus, huivi Pieces, kengät Novo Australia
Kuvan väri taas vääristää vähän, housut on beiget, ei valkoset :)


Näihin maisemiin on hyvä lopettaa, huomenna sitten suuntaan Kouvolaan hoitamaan kummin velvollisuuksia, eli lasten vahtimista tiedossa! Siitä tulee hauskaa, en malta odottaa! :)

2 kommenttia: